Populära länkar


Varumärken

Alla varumärken

Kategorier

  • Kundservice med farmaceuter och egenvårdsrådgivare
  • Inga avgifter
  • Gratis fraktalternativ
  • Snabb leverans
  • Stort sortiment,
    över 35000 artiklar
  • Öppet köp returrätt 14 dagar (ej läkemedel)
  • Betala säkert med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank
  • Klimatkompenserade hemleveranser
Produkten har lagts
till i din varukorg.
Produkten har lagts
till i din varukorg.

UTGÅTT

Khoisan Gourmet Torr Surdeg 30 g

 23 st i lager, fler på väg
 Skickas från oss idag
 Gratis fraktalternativ
18 kr
Jämförpris: 600 kr/kg
Prenumerera  
Köp

Köp & prenumerera

För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.

Ingen prenumeration
Varje månad
Varannan månad
Varje kvartal
  • Beskrivning
  • Dosering & användning
  • Innehåll

Baka ditt eget surdegsbröd med Khoisan Gourmets ekologiska torra surdeg! 

Torr surdeg är enkel att använda och blandas med ingredienserna direkt vid bakning. Khoisans surdeg innehåller torkat fermenterat fullkornsmjöl och startkultur. Den torkade surdegen kan användas till alla typer av brödbak och mjölsorter: råg, vete och med glutenfria alternativ.

Tips! Khoisan Gourmet har även en ekologisk torrjäst om du vill ha bra jäskraft.

Blandas med ingredienserna direkt vid bakning.

Recepttips: SURDEGSBRÖD RÅG (1 stort bröd eller 2 små.)
Ingredienser: 500 g rågmjöl, 250 g vetemjöl, 1 paket (30 g) Khoisan Tea ekologisk torr surdeg, 2 paket (18 g) Khoisan Tea ekologisk torrjäst, ½ tsk rårörsocker, 6,5 dl varmt vatten (45°C), 20 g salt.
Gör så här: Blanda först alla ingredienser förutom salt och vatten. Tillsätt sedan det varma vattnet och knåda ordentligt och addera mer mjöl om det behövs. Lägg degen i en skål, täck med en handduk och låt jäsa i 20 minuter. Tillsätt saltet till den jästa degen och knåda ordentligt. Låt sedan jäsa ytterligare 30 minuter. Placera sedan degen i en gjutjärnsgryta eller i två brödformar och baka i ugnen på 220°C eller 190°C varmluftsugn i ca 50 minuter. Testa om det är färdigt genom att använda en potatissticka eller baka till en innertemperatur på 98°C.

100% fullkornsmjöl av RÅG*. *Ekologisk ingrediens. Innehåller GLUTEN.


  • Produktfakta
EAN:
7340123700580

Varumärke:

Egenskaper:

Förpackningsstorlek:
30 g