Kundvagnen laddas  

Biofood Shoyu Sojasås 250 ml

UTGÅTT

 9 st i lager, fler på väg
 Gratis fraktalternativ
59 kr
JämförprisJfr-pris: 236 kr/l
Köp

För automatisk leverans av den här produkten välj intervall nedan och tryck på köpknappen. Du får varan levererad omgående och sedan samma datum varje period tills du väljer att avsluta prenumerationen. Läs mer om prenumerationer.

Ingen prenumeration
Varje månad
Varannan månad
Varje kvartal
Beskrivning

Shoyu är en mild japansk sojasås som fermenterats och har lagrats på fat. Biofoods ekologiska Shoyu Sojasås kan användas som krydda för sushi, soppor, såser och grönsaksrätter. Ställ den på köksbordet och använd istället för t ex salt.

Det som skiljer Shoyu från japanska sojasåsen Tamari är att Shoyu har en rundare och mildare smak.

Innehåller gluten.

INGREDIENSER: Vatten, SOJAbönor*, VETE*, Aspergillus oryzae* (jäsningsämne från ris), havssalt. *Ekologiskt certifierad råvara.

Näringsvärde per 100 ml

energi: 240,00 kJ
fett: < 0,10 g
- varav mättat fett: < 0,10 g
kolhydrat: 6,10 g
- varav sockerarter: 0,60 g
fiber: < 0,50 g
salt: 16,50 g
protein: 8,00 g

Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för Apotea i syfte att informera och inspirera våra kunder.

Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.

Läs mer i vår recensionspolicy.

EAN:
7330137073770
Varumärke:
Kategori:
Bäst före-datum:
2025-06-04
Egenskaper:
Förpackningsstorlek:
250 ml
Produkten läggs i din varukorg.
Produkten har lagts
till i din varukorg.
Till toppen av sidan